Sannas grand finale i Allsång på Skansen!
2022-08-19 I tisdags gjorde Sanna sin sista sändning som älskad programledare för Allsång på Skansen i SVT. Efter sju fantastiska somrar uppe på Skansen var det dags att säga hej då. Se programmet…[Läs mer...]
Sanna Nielsen ger sig ut på konserthusturnén ”Min Sanna Jul”.
2022-04-26 Sanna gjorde stor succé med sin julkonsertturné ”Min Sanna Jul” i fjol. Nu är hon tillbaka med en ny stämningsfylld julkonsert och besöker inte mindre än 22 städer runtom…[Läs mer...]
Facebook
Instagram
[Fler nyheter...]

Helen Sjöholm & Anna Stadling släpper jullåt
2021-11-09

Duon Helen Sjöholm och Anna Stadling från Sundsvall återuppstår och släpper en singel i julens anda nu på fredag 12 nov.

 ”Julen blir ofta en kravfull och stressig tid”, säger sångerskorna i ett pressmeddelande.

Sångerskorna och vännerna Anna Stadling och Helen Sjöholm har sjungit ihop sedan barnsben. Den duo de skapade som tonåringar har återuppstått i omgångar, inte minst senast 2018 då de gav sig ut på en större julturné ihop.

”Nu under 2021 gick vi äntligen in i studion för inspelning. Så roligt och så efterlängtat”, berättar Anna Stadling och Helen Sjöholm i pressutskicket.

Den 12 november släpps singeln ”Julen kan hjälpa” (Maybe This Christmas av Ron Sexsmith, i översättning av Andreas Mattsson).

”Julen blir ofta en kravfull, stressig tid när man går i mål framför glöggen den 24 december och stänger om sig. Tänk om vi kunde lägga kraften på att göra något annat av julen. Öppna upp istället. Ta tag i en relation som gått snett eller höra av oss till någon vi vet behöver det”, säger Anna och Helen.

 Biljetter Anna Stadling julturné: annastadling.com

 

[Fler nyheter...]
Design: Korsitaket