LiKe Music AB

LiKe Music Sweden AB är ett exklusivt Artist Management och bolaget har funnits sedan 2012.
Vi vet efter alla år i branschen att nyckeln till framgång handlar om ett personligt engagemang och ett brinnande intresse för musik och människor, vilket är helt i linje med vår egna vision. Därför startade vi LiKe Music!

Lotta

Lotta Liljefjäll
Under alla mina år i musikbranschen har jag bl.a jobbat på skivbolag med promotion/marknadsföring/ekonomi samt jobbat på turnéproduktionsbolag som projektledare/turnéledare. Men under senare år har jag valt att ägna all min tid åt att renodlat jobba som Artist Manager och vägleda artisterna i deras karriärer.

För mig har det aldrig funnits några alternativ än att få jobba med det jag tycker mest om; musik och människor. Därför känns det extra roligt att få göra det i egen regi.

Kent Liljefjäll
Efter många år som heltidsmusiker/kapellmästare samt som låtskrivare/skivproducent sadlade jag om och började istället jobba bakom scenen som manager och A&R för artister.

Med all den erfarenhet som jag har efter alla år i musikbranschen kändes det som ett självklart steg att få driva ett eget bolag inom denna bransch.