Anna Stadling släpper låten ”Solen och du” den 24/9

Anna inledde sitt musikaliska år med släppet av duetten ”Alltid vi två” med vännen Anders Glenmark. Duetten blev en långkörare på P4´s playlist liksom uppföljaren ”Västerbron”.

Nu är det äntligen dags för ännu ett efterlängtat musiksläpp och den 24/9 släpps låten ”Solen och du” (Anna Stadling/ Anders Pettersson). Solen och du skrev jag tillsammans med Anders Pettersson. Vi ville att texten, mitt i allt detta med att leva, skulle förmedla ett hopp. Det gamla uttrycket ”efter regn kommer sol” kom upp och vi hittade vår variant ”fastän det börjar regna har jag solen och du”. Låten och texten talar för sig själv. Om vägskälen vi plötsligt hamnar vid, om att resa i tiden, om att det vanliga plötsligt kan kännas helt nytt. Om hoppet och ljuset där mitt i sorgen. Om att höra och känna varandras sång.

Nu när vi också går mot den rosa månaden Oktober vill jag som stolt ambassadör för Bröstcancerförbundet även skicka med denna låt som tröst till alla som just nu genomgår samma cancerresa jag själv gjorde för ett par år sedan” säger Anna.

Anna Stadling åker ut på egen julturné i år samt gör två exklusiva julkonserter tillsammans med barndomsvännen Helen Sjöholm. Dom släpper även en jullåt tillsammans.