Välkommen att boka våra aktuella artister Sanna Nielsen, Anna Stadling, Anne-Lie Rydé och Hanna Hedlund!

SANNA NIELSEN- Sanna har precis avslutat sin femte sommar som programledare  för ”Allsång på Skansen” i SVT, och nästa sommar är hon tillbaka igen på Sollidenscenen för en sjätte sommar i allsångens tecken. Repeterar för fullt just nu på Malmö Opera inför hennes huvudroll i musikalen ”Funny Girl”. Premiär 4 sept.

ANNA STADLING- Annas låt ”När allt det här är över” har spelats flitigt i radion denna vår och sommar. En låt som många i Sverige tagit till sitt hjärta i denna coronakris, och som av många är kallad ”en inofficiell nationalsång för oss genom detta”. Hon sjöng in det nya året i SVT´s direktsända ”Tolvslaget på Skansen” och fortsätter nu i höst att ge små konserter runtom i Sverige

ANNE-LIE RYDÉ- Anne-Lie kunde vi se i ”Allsång på Skansen” i SVT för ett par veckor sedan då hon var med och hyllade Lill Lindfors i och med hennes 80- års dag.

HANNA HEDLUND- Hanna fortsätter  turnén med Pernilla Wahlgrens bejublade show ”Hybris” och börjar även nu att spela in nya avsnitt av ”Hellenius Hörna” i TV4 där hon är ständig sångerska i bandet.