Idag släpps ny singel med Anna Stadling ”När allt det här är över” (Radio Edit)

Idag släpps ny singel med Anna Stadling ”När allt det här är över” (Radio Edit)

Denna fantastiska låt med Annas magiska och trygga röst är verkligen ett soundtrack för vår tid, i den situation vi alla befinner oss i just nu.

En låt som många i Sverige redan tagit till sitt hjärta i denna kris, och som av många är kallad en inofficiell nationalsång för oss genom detta”.

 

Med en stark text som ger lugn och tröst och som även ingjuter hopp, hopp om framtiden och om att alla kriser har ett slut;

När allt det här är över, när allt det här är slut. När allting är som vanligt och vi har andats ut, när världen börjar snurra och vardagen är tillbaks”.

 

Anna Stadling om låten och singelomslaget:

-Jag tänker mig låten/omslaget som en jättestor varm kram. En sån som man längtar efter att ge så många nu, men inte kan. Än.”

 

”När allt det här är över” är en nyinspelad Radio Edit, nu producerad av Pecka Hammarstedt och Ollie Olsson. (Släpps på Spotify idag 17/4 https://open.spotify.com/track/2Qswz7xa5Ag8bG0uS0fa6Q?si=5L8DAZ78QmOQpwpLQrpLfw)

Bifogar mp3 som lyssning. Ligger upplagd i SR Radioportalen.

Låten i original är första spåret från skivan  ”Efter Stormen” (släpptes 2017) som har sin botten i en svår och sjukdomsdrabbad period då både Anna och hennes man drabbades av cancer.

Skivan kom till i samarbete med låtskrivaren och artisten Andreas Mattson (fd. Popsicle) som även producerade .

 

Text/musik: Andreas Mattson

Producerad av: Pecka Hammarstedt/ Ollie Olsson

Foto: Johan Bergmark

Design omslag: Karl- Magnus Boske

Skivbolag: Olga Produktion AB

Distribution: Border Music Distribution AB

Management/bokning/presskontakt: Lotta Liljefjäll, LiKe Music Sweden AB

lotta@likemusic.se 073- 229 40 09