Sannas grand finale i Allsång på Skansen!
2022-08-19 I tisdags gjorde Sanna sin sista sändning som älskad programledare för Allsång på Skansen i SVT. Efter sju fantastiska somrar uppe på Skansen var det dags att säga hej då. Se programmet…[Läs mer...]
Sanna Nielsen ger sig ut på konserthusturnén ”Min Sanna Jul”.
2022-04-26 Sanna gjorde stor succé med sin julkonsertturné ”Min Sanna Jul” i fjol. Nu är hon tillbaka med en ny stämningsfylld julkonsert och besöker inte mindre än 22 städer runtom…[Läs mer...]
Facebook
Instagram
[Fler nyheter...]

Anna Stadling släpper ny singel ihop med Anders Glenmark
2021-01-25

Sundsvallsfödda Anna Stadling som av många recensenter kallats för ”Sveriges bästa country/popröst” är nu aktuell med ny singel ”Alltid vi två” som är en duett med Anders Glenmark. Release 29 januari.

Processed with MOLDIV

Anna berättar om när hennes och Anders vägar korsades för första gången under mitten av 90- talet:

”Mitt i musik, liv och rörelse på festivalen Lollipop, som hölls utanför Stockholm på 90-talet, ringde telefonen och en röst sa:

-Hej det är Anders Glenmark. Har du lust att komma till Polarstudion och sjunga på Fridas soloalbum som jag jobbar med?

Efter att ha lagt på två gånger i tron att det var en vän till mig som skojade så insåg jag till slut att det var Anders. Och jag begav mig till Polarstudion. Nu, mer än femton år senare, kände jag att när jag tänkte på en duettpartner till ”Alltid vi två”, föll min röst klockrent för Anders röst. Det var väldigt roligt att ringa in honom till den här duetten och jag är så glad att han tackade ja. Att sjunga med Anders är så enkelt och självklart. Vilken röst den mannen har!”

 

Alltid vi två” är en låt som handlar om vänskap, om likheter men kanske mer om olikheter och hur man trots dom eller kanske tack vare dom kan finnas för varandra genom tid som går.

Också om vikten av att få finnas, med allt man är, tillsammans med någon. Och ibland är det väl så som man säger.; ”Opposites attract.”

Foto Anders: Magnus Ragnvid Foto Anna: Andreas von Gegerfelt

[Fler nyheter...]
Design: Korsitaket