Anna Stadling släpper ny singel ihop med Anders Glenmark

Sundsvallsfödda Anna Stadling som av många recensenter kallats för ”Sveriges bästa country/popröst” är nu aktuell med ny singel ”Alltid vi två” som är en duett med Anders Glenmark. Release 29 januari.

Processed with MOLDIV

Anna berättar om när hennes och Anders vägar korsades för första gången under mitten av 90- talet:

”Mitt i musik, liv och rörelse på festivalen Lollipop, som hölls utanför Stockholm på 90-talet, ringde telefonen och en röst sa:

-Hej det är Anders Glenmark. Har du lust att komma till Polarstudion och sjunga på Fridas soloalbum som jag jobbar med?

Efter att ha lagt på två gånger i tron att det var en vän till mig som skojade så insåg jag till slut att det var Anders. Och jag begav mig till Polarstudion. Nu, mer än femton år senare, kände jag att när jag tänkte på en duettpartner till ”Alltid vi två”, föll min röst klockrent för Anders röst. Det var väldigt roligt att ringa in honom till den här duetten och jag är så glad att han tackade ja. Att sjunga med Anders är så enkelt och självklart. Vilken röst den mannen har!”

 

Alltid vi två” är en låt som handlar om vänskap, om likheter men kanske mer om olikheter och hur man trots dom eller kanske tack vare dom kan finnas för varandra genom tid som går.

Också om vikten av att få finnas, med allt man är, tillsammans med någon. Och ibland är det väl så som man säger.; ”Opposites attract.”

Foto Anders: Magnus Ragnvid Foto Anna: Andreas von Gegerfelt