Anna Stadling släpper ny låt

Den 17 maj släpper Anna Stadling sin pop/countrydoftande låt ”I våra händer”.

I år är det 25 år sedan Annas debutalbum ”Det känns” släpptes. Staffan Hellstrand skrev debutsingeln ”Nu är jag ung”. Detta jubileum firas givetvis med ny musik.

En härlig låt som andas nystart, hopp, ljus. Precis som våren. Så här säger Anna själv om låten;
”- Textraden ”En efterlängtad brand new start” som jag sjunger i refrängen betyder bokstavligt talat just det. Den där omstarten, nystarten man går omkring och längtar till efter en seg period, längtan efter att våren ska komma med det nya, att allt ska börja om. Den längtan som bärs av hoppet att vi kanske, genom allt, kan lära oss något nytt, förändras och skapa ett bättre liv för oss själva och för vår omgivning. Vi lever, längtar och lär. Det är min förhoppning.”

I oktober 2023 kom fullängdaren ”Långt ifrån ensam” med låtar som ”I varje andetag” och ”Idag är en ny dag” som snurrat flitigt på P4.
Anna har precis haft egna konserter på Hamburger Börs i Stockholm i det nya konceptet ”Lunch Live”. I sommar väntar egna konserter runtom i Sverige på festivaler och olika spelställen.

I sina egna konserter blandar hon musiken med berättelser ur livet och anekdoter kring samarbeten med artister, låtskrivare och producenter som passerat hennes väg genom åren. Lars Winnerbäck, Anders Glenmark, Andreas Mattson och många andra. Självklart får vi höra hennes kanske allra mest älskade låt ”När allt det här är över”.
Och givetvis är det omöjligt att inte beröra den mer än 40-åriga vänskapen och samarbetet med Helen Sjöholm.
På julafton visades Anna och Helen Sjöholms fina julkonsert ”Snö & marschaller” i SVT, inspelad under deras rikstäckande julturné ”Snö & marschaller” 2022. Dom gav även några exklusiva gemensamma julkonserter 2023.
Se konserten här: Jul med Helen Sjöholm och Anna Stadling | SVT Play

Management/ bokning och presskontakt: Lotta Liljefjäll, LiKe Music AB, lotta@likemusic.se
Text och musik: Anna Stadling och Anders Pettersson
Inspelad, producerad och mixad av Anders Pettersson på K51Stockholm
Mastrad av Erik Holmberg ”Eat my house”
Sång av Anna Stadling
Alla instrument spelas av Anders Pettersson förutom trumpålägg av Pecka Hammarstedt
Foto av Sara Appelgren
Omslag av Cathrin Emdén