Idag släpps biljetterna till ”Funny Girl” på Malmö Opera
2020-05-05 Sanna Nielsen spelar huvudrollen i den älskade musikalen ”Funny Girl” med premiär den 4 sept på Malmö Opera. Biljetter: www.malmoopera.se/funny-girl [Läs mer...]
Idag släpps ny singel med Anna Stadling ”När allt det här är över” (Radio Edit)
2020-04-17 Idag släpps ny singel med Anna Stadling ”När allt det här är över” (Radio Edit) Denna fantastiska låt med Annas magiska och trygga röst är verkligen ett soundtrack för…[Läs mer...]
Facebook
Instagram
[Fler nyheter...]

Rydé är värdinna för Prides ”Den folkliga festen”
2014-07-28

Stockholm Prides torsdagar sägs vara legendariska. I år får den klassiska festivaldagen en ny form. Den 31 juli mellan kl. 18.30- 22.00 introducerar Stockholm Pride ”Den folkliga festen”, där schlagerdrottningen Anne-Lie Rydé står som programledare. Enligt organisatören ska arrangemanget spegla det Sverige som de vill leva i.

Svenska såväl som internationella artister har dykt upp på Stockholm Prides schlagerkvällar sedan 1999. Kvällarnas atmosfär har byggt på minnen och musik, som i sin tur frambringat glädje och gemenskap.

Enligt organisatören blir dessa faktorer mer betydelsefulla än någonsin, i alla fall det här året. Den folkliga festen för schlagerarvet vill samtidigt öppna upp dörren till en annan sida av den svenska musikhistorien.

Vi är otroligt stolta över att få presentera Anne-Lie Rydé som värdinna för kvällens scenprogram under Den Folkliga Festen. Med sin breda musikaliska bakgrund är hon den ultimata ledsagaren genom en kväll som denna. En kväll fylld av musik som berört oss genom generationer, framförd av människor som vågar ta ställning, säger Sandra Ehne, Ordförande Stockholm Pride.

– Budskapet är tydligt. Det är viktigare än någonsin att vi tillsammans står upp för kärlek och mångfald. Den folkliga festen är en manifestation för det Sverige vi vill leva i.”, fortsätter Ehne.

Föreställningen är fördelad i två olika delar där den första är mer schlagerinspirerad. Å andra sidan är syftet med den andra delen att hylla och ge utrymme för de svenska låtarna.

Scenen kommer att intas av Stockholm Prides eget husband och kör tillsammans med några av de folkkäraste artisterna i svensk musikhistoria.

Om du vill köpa ett dagspass så kan vi avslöja att de redan nu finns till försäljning. Mer information finner du på festivalens hemsida www.stockholmpride.org.

_DSC6800FIXAD 1

[Fler nyheter...]
Design: Korsitaket